ALV vergadering

Beste leden van BC Maasdroppers,

Afgelopen vrijdag is de jaarlijkse algemene leden vergadering gehouden. De opkomst van de leden was verrassend hoog.

Dinsdagavond training:

De dinsdagavond training die in Stevensweert werd gehouden, is gestopt. Er blijkt echter binnen onze club en BC Stevensweert (waar we mee samenwerken in deze) toch behoefte te zijn aan een extra speelavond. We starten daarom vanaf dinsdag 4 april met een speelavond in Stevensweert van 20.00 tot 22.00 uur. Er zal dan in principe geen training worden gegeven.We gaan er van uit dat we op deze avond minimaal 8 spelers aanwezig willen hebben om er een levensvatbare speelavond van te maken.

Badminton tijdens de mei vakantie periode:

Vanaf 24 april tot 5 mei zijn er schoolvakanties. In deze periode is er geen badminton training voor de jeugd. Op 25 april is de sporthal open voor de dinsdagmorgen groep. Op 25 april is het ook mogelijk om te gaan spelen in Stevensweert van 20.00-22.00 uur.

Op donderdag 27 is het koningsdag en is de sporthal gesloten.

In de week van 1 mei is de sporthal gesloten in verband met de vervanging van de verlichting. In deze week is het niet mogelijk om te sporten in de Andreashal.

Op dinsdag 2 mei is het wel mogelijk om te gaan badmintonnen in Stevensweert van 20.00-22.00 uur. Hou er rekening mee dat we in Stevensweert maar 4 banen beschikbaar hebben, en de hal delen met BC Stevensweert.

RCML competitie:

De RCML (Recreanten Competitie Midden Limburg) competitie is een competitie waar we als BC Maasdroppers al tientallen jaren aan mee doen. Momenteel spelen er namens BC Maasdroppers twee teams is deze competitie. Het is een competitie voor heren en voor mix teams. In de mix competitie kun je op diverse niveaus meedoen. RCML bekijkt momenteel of het mogelijk is om ook een “beginners niveau” te starten. Hiervoor zal er een inventarisatie worden uitgevoerd bij diverse clubs. Op elk niveau spelen 6 tot 8 club teams. Dit betekent dat er per jaar 10 tot 14 wedstrijden gespeeld worden (uit en thuis). Het seizoen wordt afgesloten met een prijsuitreiking en feest. De kosten voor deelname worden betaald door de club. Als club willen we het liefst dat er zoveel mogelijk teams meedoen aan competities (Bond of RCML). De teams zijn meestal zo groot dat je niet alle wedstrijden hoeft te spelen. De afspraken wie welke wedstrijden speelt worden in het team gemaakt.

Heb je interesse om mee toe doen aan deze competitie, meld je dan aan bij Gerard of bij Louis.

Voor verdere info over RCML, zie volgende link: https://www.rcmlbadminton.nl/

Met vriendelijke groet,

Secretaris: Gerard Janssen

BC Maasdroppers