Activiteiten BCMaasdroppers

Beste leden en vrienden van BCMaasdroppers,

Er staan enkele hele leuke activiteiten op het programma voor de jeugd en voor de recreanten. Zo gaan wij op zondag 12 maart van 10 tot 14 uur het ouder-kind/koppel toernooi organiseren.

Iedereen mag meedoen aan dit toernooi. Een koppel kan bestaan uit 1 volwassene (18+) met een jongere (18-) of een ervaren speler met een onervaren speler.

Meedoen is gratis en aanmelden kan door middel van het invullen van het aanmeldformulier, wat is uit gedeeld op de training of speelavond.

Gelieve de aanmelding voor 1 maart door te geven bij de trainers zodat wij een speelschema kunnen maken. Ben je alleen, maar wil je toch graag meespelen? Geen probleem dan zoeken wij een passende speler voor je.

Er zijn rackets beschikbaar voor degene die geen rackets hebben.

Verder zal op 10 en 11 juni het JRC & RTC toernooi plaatsvinden waar ook iedereen van onze club aan mee mag doen. Op de website onder het kopje JRC & RTC toernooi meer informatie hierover.

Dan gaan we ook dit jaar weer mee helpen achter de bar op het gezellige familie festival ParkCity Live in Heerlen. Dit festival zal plaatsvinden op 1 en 2 juli. Hier gaan wij weer alle festivalgangers voorzien van drankjes. Meer informatie staat op onze website onder het kopje ParkCity Live of vraag aan Björn Stammen voor meer informatie via PCLBCMaasdroppers@hotmail.com

Jeugdkamp zal dit jaar plaatsvinden op 7,8 & 9 juli. Waar we precies naar toe gaan is nog een verrassing, maar het belooft weer een super gezellig kamp te worden. Aanmelden voor het kamp zal binnenkort een mail over verstuurd worden. Wil je graag mee helpen als vrijwilliger bij het jeugdkamp? Dat is zeker mogelijk. Laat de trainers dit even weten dan zullen ze snel contact met jullie opnemen.