SponsorKliks

Sponsor jij BCMaasdroppers al?

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan Badminton club Maasbracht, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Badminton club Maasbracht ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar Badminton club Maasbracht.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Badminton club Maasbracht ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Badminton club Maasbracht. Voor jou een kleine moeite, voor Badminton club Maasbracht zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Badminton club Maasbracht. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert Badminton club Maasbracht hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken

In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem

Noch SponsorKliks, noch Badminton club Maasbracht weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Badminton club Maasbracht is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.
Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via SponsorKliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert Badminton club Maasbracht niets op.

Via onderstaande link komen jullie op de pagina van Badminton Club Maasbracht. Vervolgens kunnen jullie naar desbetreffende webshop gaan en kunnen jullie de artikelen kopen. Na een tijdje zal de commissie overgemaakt worden naar Badminton Club Maasbracht en hebben jullie de club gesponsord.

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=11204&so=ma-ewm