Sparen voor B.C.Maasdroppers bij Plus Schulpen Maasbracht

Als meest verantwoorde supermarkt staan we klaar voor onze buurt. Daarom kunnen klanten vanaf nu gaan sparen voor clubs en verenigingen in hun buurt. Met deze spaaractie gaan we duizenden clubs en verenigingen een (financieel) steuntje in de rug geven. Doe mee en spaar je club gezond!

Van 5 september t/m 13 november ontvang je bij elke 10 euro aan boodschappen en bij geselecteerde actieproducten een sponsorpunt. Dit is een voucher met een unieke code. Deze unieke code kun je activeren en dan kun je de sponsorpunt(en) schenken aan B.C. Maasdroppers. Hoe meer sponsorpunten je spaart, hoe meer euro’s dat oplevert voor de kas van BCMaasdroppers!

Op onderstaande link kunnen jullie je sponsorpunt verzilveren, en zo krijgt B.C.Maasdroppers punten om uiteindelijk een mooi geld bedrag te kunnen krijgen.

https://mijn.plus.nl/sponsorpunten/verzilveren?id=994

Mocht het niet lukken om de sponsorpunten online om te zetten dan kunnen deze ook ingeleverd worden tijdens de speelavonden.

Maandag: 18:00 tot 20:00

Dinsdag 09:30 tot 11:00

Donderdag van 19:00 tot 22:00

Vrijdag van 17:30 tot 19:00

Verder is het ook mogelijk de sponsorpunten bij een van de trainers in de brievenbus te doen. Hiervoor kunt u een mailtje sturen naar:
trainers@maasdroppers.nl