Nieuwsbericht, carnavalsvakantie & Senioren training

Beste leden van BC Maasdroppers,

1.Corona maatregelen:

Vanaf vrijdag de 18e februari zijn de corona maatregelen aangepast. Dit betekent dat ten opzichte van de bestaande situatie de horeca open mag tot 01.00 uur. Voor ons komt dit er op neer dat we weer een 3e helft kunnen organiseren op de donderdag avond.

Het corona toegangsbewijs is de komende week ook nog steeds noodzakelijk voor iedereen vanaf 18 jaar. Er is een mondkapjes advies voor iedereen ouder dan 13 jaar. Vanaf 25 februari vervallen de meeste van de maatregelen. Er is dan geen corona toegangsbewijs meer nodig, er gelden normale “horeca” openingsuren, enz. Alleen de basisregels zijn dan nog van toepassin

2. Opening sporthal in de carnavalsweek

In de carnavalsweek zijn de sporthallen op de maandag en de dinsdag gesloten. In deze week wordt er alleen gespeeld op de donderdagavond vanaf 19.00 uur. De training voor de jeugd op de vrijdag vervalt ook.

3. Training voor senioren

We starten komende dinsdag, 22 februari, met een senioren training op de dinsdagavond van 20-22 uur in Stevensweert. Wil je hieraan meedoen geef je dan op bij Louis Sonnemans.

Er is voor de senioren ook de mogelijkheid om training te volgen op de donderdagavond van 19-20.30 uur. Hiervoor hoef je je niet aan te melden.