BCM ’97 JRC toernooi ook dit jaar groot succes!

In het weekend van 6 en 7 juni vond in de sporthal te Maasbracht de vierde editie plaats van het BCM ’97 JRC toernooi. De aanmeldingen voor het toernooi waren enorm met maar liefst 130 spelers uit heel Limburg.

In 4 leeftijdscategorieën van U11 t/m U17 werden vele partijen gespeeld. Door een team van vrijwilligers draaide het toernooi geolied en waren er geen noemenswaardige problemen. De vele aanmeldingen leidde tot mooie en spannende partijen gedurende het hele toernooi waar hier en daar nog wel een traan werd gelaten. Uiteindelijk konden organisatie, spelers en publiek terug kijken op een geslaagd en sportief toernooi.

Naast de sportieve activiteiten werd er ook aan de innerlijke mens gedacht door de aanwezigheid van de BCM ’97 eetcorner, waar diverse smakelijke versnaperingen te krijgen waren. Met name de BCM ’97 chickenwraps vonden gretig aftrek. Tevens kon iedereen een “gokje wagen” bij de loterij.

Badminton Club Maasbracht ’97 wil alle deelnemers, toeschouwers, trainers / coaches, vrijwilligers, ehbo, referee en toernooiorganisatie hartelijk bedanken!

Uitslagen:
De uitslagen van het toernooi staan op badmintonnederland.toernooi.nl.

Sponsors:
De volgende bedrijven / winkels hebben het BCM ’97 JRC toernooi gesponsord:

– Hubo
– Bruna
– De Arend
– ’t Lekkertje
– Wifithermostaten.nl
– Wolters Loodgietersbedrijf
– Hema
– Plus Schulpen
– Wolfhagen
– Lei Import B.V.