Open dag BCM’97 in de Week van het Badminton

BCM ’97 doet dit jaar mee met de Week van het Badminton en organiseren op maandag 15 september een Open dag van 18.00u tot 20.00u. Iedereen die eens gratis en geheel vrijblijvend een shuttle wilt slaan, is van harte welkom.

Spoor familie, vrienden, buren en kennissen aan om ook te komen en kennis te maken met de badmintonsport!

De Week van het Badminton is een initiatief van Badminton Nederland en de week waarin alle badmintonverenigingen in het land open dagen organiseren. Ook onze vereniging zet de deuren van de sporthal open om een grote groep mensen op een originele manier te laten kennismaken met badminton.

Doe ook mee en nodig je vrienden uit!

Wij vragen jou om je vrienden, familieleden, buren en kennissen die nog niet badmintonnen uit te nodigen om tijdens onze Open dag de baan op te gaan. En kom dan vooral samen naar de Andreashal te Maasbracht op maandag 15 september!

Wat is er te doen?

Om 18.00 uur start er een circuit met allerlei leuke badmintonspellen en partijen. Met deze spellen kun je BCM punten winnen en maak je kans op een beker!

Aan het einde van het circuit worden er twee bekers uitgedeeld: één voor de beste badmintonner (een BCM lid met de meeste punten) en één voor de beste nieuwkomer ( een niet-BCM lid met de meeste punten).

Voor meer informatie over de activiteiten van BCM ’97, neem dan contact met ons op.

 

Met sportieve groet,

BCM ‘97

Het bestuur