Limburgse Senioren Kampioenschappen

Afgelopen weekend reisden 5 spelers van BCM ’97 af naar Brunssum voor de Limburgse Senioren Kampioenschappen.

De zaterdag begon voor Joost van Cruchten, Laurens Janssen en Lisanne van der Horst spannend. Zij streden in de eerste mixwedstrijd tegen elkaar. Deze wedstrijd werd gewonnen door Joost van Cruchten en zijn gelegenheidspartner. Ook Ankie Linssen en Yaël de Bot moesten zaterdagochtend aantreden voor hun mixpartij. Deze partij werd helaas verloren, waardoor ze meteen uitgeschakeld waren voor de mix.

Jammer genoeg lukte het geen van de spelers van BCM ’97 om door te komen in de enkel. Alleen Ankie wist nog één van haar enkelpartijen te winnen, maar dat was niet voldoende om door te gaan naar de volgende ronde.

De dubbelpartij van Laurens en Joost werd eveneens verloren na een spannende tweede set. Ankie en haar partner verloren de eerste dubbelpartij in een driesetter. Zij mochten op zondag terug voor twee andere dubbelpartijen.  De eerste wedstrijd van zondag werd verloren en de tweede partij wisten Ankie en haar partner te winnen. Dit betekende voor Ankie een derde plaats in de vrouwendubbel (categorie 6 nylon)!