Competitieseizoen 2014/2015

Zondag 25 januari hebben de teams hun laatste competitiewedstrijd gespeeld voor het seizoen 2014/2015. Het afgelopen seizoen heeft BCM ’97 veel te kampen gehad met uitval van spelers door onder andere blessures, waardoor de teams vaak met invallers speelden. Ondanks alle uitval hebben de teams goed gepresteerd en mooie, spannende wedstrijden gespeeld. Het was weer een gezellig en sportief seizoen.

Resultaten seizoen 2014/2015:
Team 1 – 4e plaats
Team 2 – 2e plaats
Team 3 – 4e plaats
Team 4 – 7e plaats
Team 5 – 2e plaats

Badminton iets voor jou?
Ben je op zoek naar een sport waarbij je conditie, techniek en teamcompetitie perfect kunt combineren, of vind je het gewoon leuk om te sporten? Kom dan vrijblijvend een keer mee trainen op een van onze trainingsavonden of bezoek onze website: www.bcm97.nl voor meer informatie.

Bestuurslid?
Het bestuur van BCM ’97 is op zoek naar versterking. Vind jij het leuk om deel te nemen aan het bestuur van een vereniging die samen met het trainers team op een enthousiaste manier sport verzorgd voor jongeren van ± 7 tot 25 jaar? Neem dan contact op met een van de bestuursleden of stuur een mail naar: secretaris@bcm97.nl. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Je kunt ook een keer vrijblijvend deelnemen aan een bestuursvergadering, waarna je kunt besluiten of het iets voor je is!