Competitie speelweek 9

Afgelopen weekend speelden 4 van de 5 teams van BCM ’97 thuis in de Andreashal te Maasbracht. De laatste thuiswedstrijd van 2014!! Twee teams wisten deze thuiswedstrijd te winnen.

Team 1 mocht aantreden tegen Wik uit Sittard. De dubbels waren spannend, beide driesetters. De herendubbel werd gewonnen door BCM en de damesdubbel door Wik. 3 enkels waren al gewonnen door BCM, toen Lisanne tijdens haar enkel haar achillespees scheurde en de wedstrijd moest opgeven. Lieke viel in de mix in voor Lisanne. Samen met Laurens werd er nog een driesetter gespeeld, maar deze werd net niet gewonnen. Gelukkig wisten Joost en Inge hun mix wel te winnen, waardoor er uiteindelijk gewonnen werd met 5-3. Uiteraard wensen we Lisanne veel sterkte met haar herstel!

Team 2 moest spelen tegen BC Olympia uit Tegelen. Een belangrijke wedstrijd, aangezien deze tegenstander net onder BCM staat en kanshebber is voor degradatie. De heren waren in alle partijen overduidelijk te sterk voor de tegenstanders. De dames hadden het echter in de enkels en dubbel moeilijk. Beide enkels waren driesetters, maar werden helaas beide gewonnen door Olympia. De stand eindigde in een 5-3 overwinning.

Team 4 speelde vandaag tegen KBC uit Kerkrade. Team 4 is ingedeeld in een goede poule, waardoor de wedstrijden pittig zijn. Dit weekend wisten de dames, Daphne en Fabiënne, hun dubbel te winnen. Ook Roan won zijn enkelspel na een zware driesetter. Hiermee kwam de stand tot een 2-6 verlies.

Team 5 moest eveneens aantreden tegen BC Olympia uit Tegelen. Helaas hadden zij het zwaarder tegen Olympia dan team 2. De damesdubbel werd gewonnen door Esmee en Priscilla. Ook de mix van Esmee en Jarno was een winstpartij, waarmee de stand eindigde op een 6-2 overwinning voor Olympia.

Resultaten:
BCM ’97 1 – BC Wik 2: 5-3
BCM ’97 2 – BC Olympia ’56 4: 5-3
BCM ’97 4 – KBC 4: 2-6
BCM ’97 5 – BC Olympia ’56 10: 2-6