Competitie speelweek 7

Afgelopen zondag speelden team 1 t/m 4 thuis in de Andreashal te Maasbracht tegen teams uit heel Limburg. Team 5 had als enige vrij een weekend vrij.

Team 1 moest aantreden tegen de huidige koploper van de competitie, BC Keep Fit uit Gulpen. De punten kwamen vooral van de dames, Inge en Lisanne, en er werd gelukkig ook nog een mix gewonnen. De stand eindigde hierdoor in een gelijkspel 4-4.

Team 2 mocht dit weekend spelen met invaller Kevin tegen BC Venray. Hij moest meteen aan de bak met zijn drie partijen, welke hij alle drie wist te winnen. Naast zijn wedstrijden werden ook de enkels gewonnen door Aron en Lieke, waardoor er een kleine winst werd geboekt tegen Venray 5-3.

Team 3 speelde dit weekend tegen een meisjesteam uit Sevenum, BC ’t Pupke. Jammer genoeg waren de meiden te sterk voor de heren. Allen Yaël wist zijn enkel en dubbel met Bart L. te winnen. BC ’t Pupke ging uiteindelijk naar huis met een 6-2 overwinning op BCM.

Team 4 had het moeilijk tegen het team uit Echt, BC ’t Roat. Martijn wist als enige een partij te winnen, waardoor de stand eindigde in een 1-7 verlies. Hopelijk pakt team 4 in de komende wedstrijden meer punten!

Resultaten:
BCM ’97 1 – BC Keep Fit 2: 4-4
BCM ’97 2 – BC Venray 1: 5-3
BCM ’97 3 – BC ‘t Pupke 4: 2-6
BCM ’97 4 – BC ‘t Roat 7: 1-7