Competitie speelweek 14

Afgelopen weekend moesten de teams van BCM ’97 voor de laatste keer dit seizoen aantreden. Er werden wederom mooie partijen gespeeld en team 2 streed nog altijd volop voor het kampioenschap.

Team 1 speelde tegen BC Geldrop. Met een halfgeblesseerde Inge en invalster Samantha, wist het team in totaal 3 partijen te winnen. De enkels van Joost en Samantha en de mix van Joost en Inge. Met deze stand eindigde team 1 op een mooie 4de plaats in de poule.

Team 2 moest aantreden tegen de nummer 1 in de poule BC United. Zij moesten minimaal winnen met 5-3 van BC United om kampioen te kunnen worden. De heren- en damesdubbel werden gewonnen, dit was dus een goede start. Jammer genoeg werden vervolgens 3 van de 4 enkels verloren, waardoor de tussenstand 3-3 was. Beide mixpartijen moesten gewonnen worden, waardoor de druk op team 2 nog groter werd. Één partij werd gewonnen en de tweede mix was ontzettend spannend en werd helaas in een driesetter verloren. Hierdoor eindigde de stand in 4-4. Met deze gelijke stand is team 2 tweede geworden in de poule.

Team 3 hoefde dit weekend niet meer aan te treden. Hun wedstrijd was al eerder deze maand gespeeld. Uiteindelijk is team 3 geëindigd op een 4de plaats.

Team 4 speelde tegen BC SCC 7 in Stein. Jammer genoeg was de tegenstander te sterk voor het vierde team. Alleen Martijn wist zijn enkel te winnen. Team 4 had dit jaar een ontzettend zware poule en is geëindigd op een 7de plaats.

Team 5 speelde eveneens tegen BC United, net zoals het tweede team. Team 5 heeft spannende wedstrijden gespeeld, waarvan 4 driesetters. Justin wist zowel zijn enkel en mix met Priscilla te winnen. Verder werd de herendubbel van Jarno en Jarno en de enkel van Priscilla gewonnen. Het jongste team is in de poule geëindigd op een mooie 2de plaats.

Na de wedstrijden zijn de teams bij elkaar gekomen voor een gezellige afsluiting van de competitie in Ton’s café. Bij deze willen wij onze sponsoren, trainers, vrijwilligers en leden bedanken voor het mooie competitieseizoen!

Resultaten:
BCM ’97 1 – BC Geldrop 4: 3-5
BCM ’97 2 – BC United 3: 4-4
BCM ’97 4 – BC SCC 7: 1-7
BCM ’97 5 – BC United 10: 4-4