Competitie speelweek 13

Afgelopen weekend speelden 4 teams van BCM ’97 een uitwedstrijd verspreidt over heel Limburg. Sommige teams moesten iets verder afreizen dan andere teams.

Team 1 moest aantreden tegen de nummer 1 in de poule, BC Keep Fit 2. Ook dit weekend werd er weer gespeeld met een ‘invalteam’ wegens blessures. De nummer 1 van de poule bleek sterker te zijn dan ons eerste team. Er werd verloren met 7-1. Alleen de herendubbel werd in een spannende driesetter gewonnen.

Team 2 speelde ook tegen hun nummer 1 in de poule, BC Venray 1. In deze poule liggen de standen echter zeer dicht bijeen, waardoor alles nog mogelijk is. Een winst zou een kleine voorsprong kunnen opleveren in de poule. Maar zoals vermeldt zijn de verschillen klein. De stand eindigde dan ook in een 4-4 spel. Momenteel staat team 2 op een tweede plaats, maar het blijft zeer spannend!

Team 3 reisde af naar Sevenum voor hun partijen. De tegenstander was pittig en er werden in totaal 4 driesetters gespeeld. Helaas werden alle driesetters verloren door team 3. Ook in de andere partijen was de tegenstander te sterk. De wedstrijd eindigde in een 8-0 verlies.

Team 4 hoefde niet ver af te reizen, zij speelden tegen BC ’t Roat in Echt. De poule van team 4 is behoorlijk zwaar en ook dit keer moesten ze weer tegen een sterke tegenstander. Alleen Martijn wist zijn enkel te winnen. Er werd verloren met 7-1.

Aankomende zondag 25 januari is alweer de laatste competitiewedstrijd voor dit seizoen. Uiteraard willen wij ook dit jaar het competitieseizoen feestelijk afsluiten en eventuele kampioenteams huldigen. Alle teams, ouders en supporters zijn uitgenodigd in de sporthal om 16.30u.

Resultaten:
BCM ’97 1 – BC Keep Fit 2: 1-7
BCM ’97 2 – BC Venray 1: 4-4
BCM ’97 3 – BC ’t Pupke 4: 0-8
BCM ’97 4 – BC ’t Roat 7: 1-7