Competitie speelweek 12

Afgelopen weekend speelden 3 teams van BCM ’97 hun eerste competitiewedstrijd van 2015 in de Andreashal te Maasbracht. Het nieuwe jaar werd sportief gestart met een aantal spannende wedstrijden.

Team 1 moest tegen de nummer 2 in de poule, BC Brunssum, aantreden met een ‘invalteam’. Samantha en Romy hebben uitstekend ingevallen voor de geblesseerde Inge en Lisanne. Team 1 startte helaas niet goed, beide dubbels werden verloren. Daarna werden de wedstrijden spannender. Uiteindelijk wisten Joost en Laurens hun enkels te winnen, waardoor de stand eindigde in een 2-6 verlies.

Team 2 kan nog altijd kampioen worden, aangezien de standen zeer dicht bij elkaar liggen in hun poule. Zij speelden tegen BBC ’77 uit Bocholtz en wisten vrij eenvoudig te winnen met 7-1. Het enige puntje wat werd gewonnen door BBC ’77 was de herendubbel. Door deze geweldige winst, staat team 2 momenteel op de tweede plaats!

Team 3 speelde ook tegen BBC ’77, zij hadden het echter een stuk lastiger. Er werden veel spannende wedstrijden gespeeld, waarvan 2 driesetters. BCM was echter net te sterk voor BBC en wisten met de twee mixen een winst binnen te halen. Er werd uiteindelijk gewonnen met 5-3.

Resultaten:
BCM ’97 1 – BC Brunssum 1: 2-6
BCM ’97 2 – BBC ’77 5: 7-1
BCM ’97 3 – BBC ’77 7: 5-3