Competitie speelweek 10

Afgelopen weekend speelden de teams van BCM ’97 de laatste competitiewedstrijd van 2014! De teams moesten ditmaal uit tegen teams in Limburg en Noord-Brabant.

Team 1 mocht afreizen naar Veghel, Noord-Brabant. Door de blessure van Lisanne nam team 1 een oud-speelster van BCM mee, te weten Samantha Stammen. Jammer genoeg waren de tegenstanders uit Veghel net te sterk en werd er verloren met 3-5. Bij deze willen wij Samantha nog een keer bedanken voor het invallen!

Team 2 speelde tegen Trilan te Landgraaf. Het team dat hoger geplaatst stond, had het zwaar tegen de spelers van team 2. Ook dit keer wist Kevin weer alle partijen te winnen, waardoor hij nog altijd op 100% staat. De herendubbel, enkel van Kevin, enkel van Lieke en beide mixen werden gewonnen. De stand eindigde hierdoor in een 5-3 winst.

Team 4 moest aantreden tegen de eerst geplaatste in de poule, BC United te Venlo. Dit betekende een pittige tegenstander. Ilse viel in voor Fabiënne, maar helaas mocht haar hulp niet baten. Alle partijen werden verloren, 0-8 werd de uitslag.

Team 5 mocht in de buurt spelen, namelijk tegen BC Roermond. Er werden mooie partijen gespeeld, waaronder 2 driesetters. Van deze twee driesetters wist Jarno zijn partij te winnen, Esmee verloor haar partij. De partijen werden verdeeld over de twee teams, waarmee de stand eindigde in een 4-4 gelijkspel.

Tot slot wenst het bestuur van BCM ’97 alle leden en sponsors prettige feestdagen en een gelukkig, sportief 2015!

Resultaten:
BCM ’97 1 – BC Veghel ’67 3: 3-5
BCM ’97 2 – BC Trilan 6: 5-3
BCM ’97 4 – BC United 8: 0-8
BCM ’97 5 – BC Roermond 9: 4-4