Bamito’s FUNdag!

Badminton is super leuk en cool om te spelen, maar dat weet jij natuurlijk al lang! Om samen met kinderen van andere verenigingen spelletjes te spelen en te laten zien hoe goed je al kunt sporten organiseren we bij BC de Maasdroppers de Bamito’s FUNdag!

Wat gaan we doen?

Samen met je badminton vriendjes en vriendinnetjes van de vereniging gaan jullie meedoen aan een of meer super leuke spelletjes. Op deze FUNdag ga je samen spelletjes spelen en is er voor iedereen een leuke gadget te winnen. We doen altijd even gezellig een gezamenlijke warming up met alle andere kinderen, zo leer je nóg meer badmintonvriendjes kennen en ben je helemaal klaar voor de start! Na de warming up gaan we verschillende spelletjes doen die je op de training vast al eens hebt gedaan. Aan het eind sluiten we af met een gezamenlijk hapje en drankje in onze eigen kantine.

Doelgroep

Bamito’s FUNdag is bedoelt ter introductie voor kinderen tot ongeveer 9 jaar (dit is indicatief) die nog geen rally kunnen starten of spelen. Jonge kinderen hebben een veel kortere concentratieboog, vandaar dat in de opzet vooral gemikt wordt op 1 tot maximaal 1,5 uur, afhankelijk van het aantal deelnemers en daarmee ook spellen. Door het spelmoment op deze manier korter te houden, houden we de drempel voor alle stakeholders zo laag mogelijk.

En nu?

Op zondag 10 december 2023 is de Bamito’s FUNdag in Maasbracht bij BC Maasdroppers op Europlein 7 van 10.00-11.30.

Het enige wat je hoeft te doen als je hieraan mee wil doen is je op te geven. Dit doe je door voor 1 december je aan te melden bij een van de trainers.

Hopelijk zien we jullie met je badmintonvriendjes op onze fundag in Maasbracht.

Namens

BC de Maasdroppers